Verschillende soorten aanstekers

Verschillende soorten aanstekers

Aanstekers zijn te verkrijgen in allerlei soorten en maten. Wegwerpaanstekers, stormaanstekers, gasaanstekers, plasma aanstekers en ga zo maar door. Het type aansteker dat je nodig hebt hangt af van waar je hem voor gaat gebruiken. Om jou te helpen bij het maken van de keuze voor de juiste aansteker, zetten we een aantal verschillende opties op een rijtje.

Wegwerpaanstekers

De meest bekende aanstekers: de wegwerpaanstekers. Voor iedere roker onmisbaar, maar ook voor andere doeleinden erg populair. Wegwerpaanstekers zijn lekker compact en vaak relatief goedkoop. Erg duurzaam zijn ze niet. De naam zegt het al: wanneer de aansteker op is, kan die weer weggegooid worden. Je kunt hem later niet bijvullen.

Gasaanstekers

Gasaanstekers, ook wel kaarsenaanstekers genoemd, zijn langwerpig en ideaal voor (de naam zegt het al) het aansteken van het gasfornuis en van kaarsen. De vlam bevindt zich aan het einde van de lange aansteker, waardoor de aanstekers erg veilig zijn. De kans dat je je zelf brandt is hierdoor erg klein. Gasaanstekers werken over het algemeen op butaangas en kunnen worden bijgevuld.

Plasma aanstekers

De plasma aansteker is een nieuwkomer onder de aanstekers. Plasma aanstekers werken niet op butaangas of benzine, maar op elektriciteit. Hierdoor zijn ze gemakkelijk op te laden via een USB kabel. De meeste plasma aanstekers zijn gemiddeld 100 keer te gebruiken voordat de accu weer moet worden opgeladen. Een plasma aansteker is dus een duurzaam type aansteker.

Stormaanstekers

Zoals de naam al verklapt, kan een stormaansteker elke storm aan. Een stormaansteker is ervoor gemaakt om door weer en wind een krachtige vlam te geven. Eigenlijk zijn het een soort hogedruk aansteker. Stormaanstekers worden niet voor niets ook wel straalaanstekers genoemd. Stormaanstekers zijn navulbaar.

Aanstekers bedrukken met logo

Aanstekers (of het nou wegwerp-, gas-, plasma- of stormaanstekers zijn) zijn onder de relatiegeschenken en bedrukte giveaways erg populair. Het is een makkelijk te bedrukken artikel en vaak zijn ze relatief goedkoop. Wil jij jouw logo of slogan laten bedrukken op een aansteker? Kijk dan eens op de website van BudgetGift.nl. Op deze site vind je een groot assortiment aan te bedrukken aanstekers en het klantenteam voorziet je graag van advies in jouw zoektocht naar de perfecte bedrukte aansteker!

Reacties zijn uitgeschakeld.