Een Magento webshop in vijf dagen!

en Magento webshop in vijf dagen

Als bedrijf zijn er veel verschillende marketplaces die jij benutten kunt. De meest belangrijke is misschien wel je eigen webshop. Heb jij die nog niet, dan raden we aan deze zo snel mogelijk te realiseren. Dit hoef je natuurlijk niet zelf te doen! In deze blog leggen we je uit hoe je een Magento webshop laten maken kan in vijf dagen. Lees snel verder!

Dag 1: Best4U

De eerste dag is de dag waar jij contact opneemt met Best4U. Deze webshopmakers weten precies hoe je een website in elkaar zet en wat ervoor nodig is om jouw identiteit hierin naar voren te laten komen. Zodra je contact met Best4U opneemt, wordt er één contactpersoon aan je gekoppeld. Met deze persoon bespreek je je wensen, waarna Best4U voor je aan de slag gaat.

Dag 2: Ontwerpen

Jouw ideeën zijn helder en kunnen om worden gezet in uitvoeringen. Dit is wat er gebeurt op de tweede dag! Naast de vele aangeleverde ideeën wordt er hier een eerste schets ontworpen waarin jouw logo en huisstijl alleen helemaal verwerkt zitten. De webshop is nog niet klaar voor gebruik, maar je begint al een goed idee te krijgen van hoe deze eruit gaat zien.

Dag 3: Technische ontwikkeling

Nu je webshop er goed uitziet, is het tijd dat deze net zo goed gaat functioneren. Dit doe je aan de achterkant van de website. Dit is misschien wel de lastigste stap, omdat hier veel moeilijkheden bij komen kijken waar je maar net verstand van moet hebben. Gelukkig heeft Best4U dit als geen ander, waardoor jij voorzien bent van een snel ladende webshop die in het algemeen en in de diepte goed functioneert.

Dag 4: Wat vind jij?

De website is nu eigenlijk zo goed als af, maar er is nog weinig afstemming geweest tussen jou en Best4U. Dit vindt plaats op de laatste dag: jij krijgt een afgeronde webshop, waarop je jouw feedback los mag laten. We raden aan om echt streng te zijn, aangezien het hier over een product gaat die nog jarenlang mee zal gaan. De gegeven feedback wordt door Best4U verwerkt, of verdedigt wanneer hier een logische verklaring voor is. Alles om de volgende en laatste dag succesvol plaats te laten vinden!

Dag 5: Live!

Je hebt een webshop die goed functioneert en er precies zo uitziet als dat jij graag wil. Tijd om deze live te gooien en te genieten van de resultaten.

Reacties zijn uitgeschakeld.