Ford Transit zakelijk leasen? Dit zijn je voordelen

Ford Transit zakelijk leasen

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en veelzijdige bestelbus voor je bedrijf, dan is de Ford Transit een uitstekende keuze. Deze bestelbus staat bekend om zijn ruime laadruimte, krachtige motor en uitstekende rijeigenschappen. In dit artikel bespreken we de voordelen van een Ford Transit leasen voor jouw onderneming.

1. Ruime laadruimte

Een van de grootste voordelen van een Ford Transit leasen is de ruime laadruimte. De Transit is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waardoor je altijd een model kunt kiezen dat perfect aansluit bij jouw behoeften. Of je nu veel grote of zware spullen moet vervoeren, met de Ford Transit heb je altijd voldoende ruimte. Bekijk de voordelen van een Ford Transit leasen en ontdek welke uitvoering het beste bij jouw bedrijf past.

2. Krachtige en zuinige motor

De Ford Transit is uitgerust met een krachtige en zuinige motor, waardoor je altijd kunt rekenen op uitstekende prestaties. Bovendien zijn er verschillende motoropties beschikbaar, zodat je kunt kiezen voor de motor die het beste aansluit bij jouw wensen en behoeften. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een dieselmotor met een laag brandstofverbruik of een krachtige benzinemotor voor extra vermogen.

3. Uitstekende rijeigenschappen

De Ford Transit staat bekend om zijn uitstekende rijeigenschappen. Dankzij het geavanceerde onderstel en de krachtige motor kun je altijd rekenen op een comfortabele en stabiele rit, zelfs wanneer je zware ladingen vervoert. Bovendien is de Transit uitgerust met diverse veiligheidssystemen, zoals een noodremsysteem en een stabiliteitscontrolesysteem, die ervoor zorgen dat je altijd veilig op de weg bent.

4. Flexibele leaseopties

Als je kiest voor een Ford Transit leasen, profiteer je van flexibele leaseopties. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een operationele lease, waarbij je een vast bedrag per maand betaalt en alle kosten voor onderhoud, verzekering en wegenbelasting zijn inbegrepen. Of je kunt kiezen voor een financiële lease, waarbij je de bestelbus na afloop van de leaseperiode kunt overnemen. Zo kun je altijd een leasevorm kiezen die het beste aansluit bij jouw wensen en budget.

5. Onderhoud en service

Tot slot profiteer je bij het leasen van een Ford Transit van uitstekende onderhouds- en servicevoorwaarden. Zo kun je rekenen op een uitgebreide garantie en kun je altijd terecht bij een erkende Ford-dealer voor onderhoud en reparaties. Bovendien zijn er diverse onderhoudspakketten beschikbaar, zodat je altijd een pakket kunt kiezen dat aansluit bij jouw behoeften.

Kortom, het leasen van een Ford Transit biedt tal van voordelen voor jouw onderneming. Van de ruime laadruimte en krachtige motor tot de flexibele leaseopties en uitstekende onderhouds- en servicevoorwaarden, met een Ford Transit ben je altijd verzekerd van een betrouwbare en veelzijdige bestelbus.

Reacties zijn uitgeschakeld.